0
Shopping Cart

item - 0,00 €

Sie haben keine Artikel im Warenkorb.

Zwischensumme: 0,00 €

Al onze producten zijn voorradig en worden uiterlijk binnen 48u per post via tracking of via een andere transporteur naar u verzonden. • Levering aan huis of op uw werk

Geef duidelijk uw adres aan, plus een mobiel nummer waarop de transporteur u overdag bereiken kan.

Ons productaanbod en onze prijzen zijn geldig zolang zij op de site te zien zijn en zolang de voorraad strekt.
Als een product tijdelijk niet voorradig is, staat dit op de pagina van het product vermeld.


• Land van levering

Er kan uitsluitend in Europees Frankrijk en Monaco geleverd worden, met uitzondering van studentenflats, militaire kazernes, postbussen en hotels waar het niet altijd mogelijk is om het pakket persoonlijk af te geven.
De levering is gratis in Europees Frankrijk.
Voor alle andere landen, Corsica en de Franse overzeese gebiedsdelen en departementen is levering mogelijk tegen betaling van extra transportkosten.


• Levertijd

De gemiddelde levertijd is 5 dagen. Zon- en feestdagen dienen bij de aangegeven tijden opgeteld te worden.

Bij leveringen op Corsica en op eilanden in Europees Frankrijk kunnen de levertijden langer zijn dan aangekondigd op de site Portevelo-mottez.com. Deze langere levertijden houden verband met de bijzondere omstandigheden bij leveringen op een eiland.

chariotderandonnee.com kan niet aansprakelijk worden gesteld voor gevolgen van evenementen buiten zijn wil, met name gevallen van overmacht of toe te rekenen aan de transporteur, waardoor de levering van de bestelde producten vertraagd of zelfs verhinderd zou worden.

Wanneer u tegelijkertijd meerdere producten besteld en deze niet dezelfde levertijd hebben, wordt de termijn voor het verzenden van de bestelling gebaseerd op de langste levertijd.

chariotderandonnee.com kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de gevolgen van een vertraging in het transport.

In geval van een vertraagde verzending zult u een mail ontvangen. In dat geval kunt u, zolang het product niet verzonden is, uw bestelling nog annuleren, aangezien de betaling niet afgeschreven wordt voordat de bestelling verzonden is.


• Voorbehoud bij de levering

Tijdens de levering moet de klant of ontvanger van het product op verzoek een identiteitsbewijs kunnen tonen.

De klant verplicht zich om na opening en controle van de inhoud van het of de pakket(ten) het door de transporteur getoonde afleveringsbewijs te ondertekenen.

In geval van een probleem (pakket opengebroken, ontbrekende producten, enz.), dient de klant op de te paraferen lijst een zeer gedetailleerd voorbehoud te maken, overeenkomend met de geconstateerde problemen, dit door de transporteur te laten ondertekenen en een exemplaar van het document te bewaren.
De vermelding “onder voorbehoud van uitpakken” heeft geen enkele rechtswaarde.

Het voorbehoud moet aan de transporteur en aan chariotderandonnee.com gemeld worden per aangetekend schrijven met ontvangstbevestiging, uiterlijk drie dagen na ontvangst van het product.

In geval van schade moet de klant weigeren het beschadigde product van de bezorger aan te nemen en op de te paraferen lijst “geweigerd om schade” vermelden om een verhaalsmogelijkheid tegen de transporteur te behouden.

Door ondertekening van het afleveringsbewijs zonder een gedetailleerd voorbehoud te maken en aanvaarding van de producten erkent de klant de goederen in goede staat ontvangen te hebben.