0
Shopping Cart

item - 0,00 €

Sie haben keine Artikel im Warenkorb.

Zwischensumme: 0,00 €

Voordelen van de Ultreïa Rando

De Ultreïa Rando is geschikt voor elk wegtype.

Geschikt voor doorgang op moeilijke plaatsen, gaten, stenen, putten.

Indien u doorheen dicht struikgewas moet, over rotsen of een diepe rivier, kunt u de kar dragen met behulp van de schouderriemen van een rugzak.

Indien u doorheen onderhout moet met lage takken, kunt u de draagarmen verlagen aan de hand van de telescopische buizen.

De wieldiameter: 31 cm, geschikt om over grote stenen te gaan.U kunt zich gemakkelijk draaien voor toegang tot de kar om er een voorwerp te nemen of op te bergen (trui, veldfles ...).Een veldfles met houder is optioneel verkrijgbaar (ref. A402C).
Een net met een zak van 55 cm x 45 cm is optioneel verkrijgbaar (ref. A403C).

De belasting is regelbaar op de as voor een ideaal evenwicht van de vervoeren last. Er zijn 3 mogelijke posities.

De structuur om een rugzak op te bergen is kegelvormig, zodat de rugzak vanzelf blokkeert. Er wordt echter een accessoire bijgeleverd om de draagstructuur rechthoekig te maken, zodat u er een vierkante of rechthoekige bak kunt plaatsen (maximale breedte: 40 cm).Een bodem van soepel plastic beschermt de lading tegen water en/of modder.

De buizen van de draagarmen kunnen in een oogwenk telescopisch worden gemaakt, het geheel is demonteerbaar in 10 minuten en kan gemakkelijk worden opgeborgen.

Onze adapter met ref. A410C is optioneel verkrijgbaar om de kar om te vormen van trekkar tot fietskar.